1923 Müzikali Büyülü Gösterisiyle Zorlu PSM’de!

Yazar: Bahar Taşpınar

1923 Müzikali, tarihimizin unutulmaz anlarını müzik, dans, muhteÅŸem sahne tasarımı ve multimedya ÅŸovuyla buluÅŸturuyor. “1923 Müzikali“, 17-18 Åžubat’ta Zorlu PSM‘de izleyicilerle buluÅŸacak. Bu benzersiz performans, Türkiye’nin en geniÅŸ online etkinlik biletleme platformu Biletinial üzerinden temin edilebilecek. 1923 müzikali, Barış ErdoÄŸan ve Ä°lker Arslan’ın sinema filmi senaryosundan ilham alarak uyarlanmıştır. Gazeteci Feride, Tahtakaşık Meliha, Er ReÅŸat gibi kurgusal karakterlerle örülü bu büyük destan, izleyicilere bir kez daha Millî Mücadele kahramanlarına saygı duruÅŸunda bulunma fırsatı sunuyor.

1923 Müzikali

MÄ°LLÄ° MÃœCADELE’NÄ°N EPÄ°K HÄ°KAYESÄ° SAHNEYE TAÅžINIYOR!

“1923 Müzikali”, Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesini ve Cumhuriyet’in kuruluÅŸunu destansı bir ÅŸekilde sahneye taşıyan büyüleyici bir müzikaldir. Çolpan Ä°lhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment’ın yapımcılığını üstlendiÄŸi bu gösteri, Yekta Kopan’ın hikayesine dayanıyor. Mehmet Ergensld ve Lerzan Pamir tarafından yönetilen müzikal, 100 kiÅŸilik büyük bir oyuncu kadrosuyla izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Bandırma’yı sarsan dalgalardan Meclis’in açılışına, Büyük Taarruz’dan Cumhuriyet’in ilanına uzanan, genç, yaÅŸlı, çocuk, kadın ve erkek nice isimsiz Cumhuriyet kahramanının yarattığı Millî Mücadele serüveni, “1923 Müzikali” ile bir kez daha sahneye taşınıyor. Oyun, 100 kiÅŸilik dev kadrosunun eÅŸsiz performansıyla izleyicilere soluk soluÄŸa bir müzikal deneyimi sunacak. Bu benzersiz müzikal etkinliÄŸi kaçırmayın, tarihi bir yolculuÄŸa çıkın!

YEKTA KOPAN’IN HÄ°KAYESÄ°, MEHMET ERGENSLD VE LERZAN PAMÄ°R’Ä°N YÖNETÄ°MÄ°YLE

Çolpan Ä°lhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment’ın yapımcılığını üstlendiÄŸi müzikalin hikayesi Yekta Kopan’a ait. Mehmet Ergensld ve Lerzan Pamir ise bu büyülü gösteriyi yönetiyor. Cumhuriyetimizin 100. yılında, günümüzden tarihe uzanan bu etkileyici müzikal, izleyicilere unutulmaz bir yolculuk vadediyor.

1923 MÃœZÄ°KALÄ° HAKKINDA DETAYLAR:

  • Tarih: 17 Åžubat – 18 Åžubat
  • Süre: 90 Dakika (Tek Perde)
  • Yer: Zorlu PSM
  • Biletler: Türkiye’nin kapsayıcılığı en geniÅŸ online etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.

istanbul sanat dergisi

Ä°lgili Haberler

Yorum Bırak